After10PM: de juiste weg naar succes. vooruitgang. innovatie.


Top team

Samenwerken met ingenieurs en creatievelingen is niet altijd eenvoudig, maar de samenwerking om voor onze klanten de mooiste websites te creëren primeert. En op het moment dat een nieuwe website live komt, zijn we allemaal fier om deel uit te maken van dit team.

Gestructureerde aanpak

We komen soms over als een beetje "weird", maar wees gerust, onze aanpak is gestructureerd en professioneel. We gaan voor de beste kwaliteit, niet enkel voor het eindresultaat, maar ook tijdens het volledige traject.

Grote partners

We kunnen veel zelf verwezelijken, maar zelfs dit is niet voldoende voor ons. En daarvoor gebruiken we ook bekende spelers in de markt om onze business naar het hoogste level te brengen. Denk maar aan Google, Combell, ... Zij zijn onze running mates!

Toewijding, dag en nacht

Wij gaan ver voor onze klanten. Wij zijn geen 9-to-5-ers, wij zijn After10PM-ers, die dag en nacht werken om jouw website in goede banen te leiden en te houden.

Media die je vastgrijpen

We begrijpen wat klanten willen en wat ze zoeken op een website. Media is daarvoor cruciaal. En daarom geloven we in beelden (foto/video/artwork) die jouw klanten naar je website trekken. Enkel dan, kan je als klant focussen op datgene waar je het best in bent nl. je eigen core activiteit promoten en verkopen.

Persoonlijke aanpak

We hebben geen contact center, geen traag management team. Wel een één-op-één relatie die alles van je website weet. We houden de communicatie liever eenvoudig.

Rapportering

Indien je denkt dat ons werk erop zit eenmaal de website live is, dan is dit verkeerd. We blijven je website verder opvolgen en houden de performantie, gebruik, verbeteringen en successen in de gaten. Dit laat ons toe constant te verbeteren.

Alle toestellen

Responsive. Responsive. Responsive. We kunnen het niet genoeg beklemtonen. Onze website werken op alle toestellen. Is het een oude desktop met Windows XP of de laatste smartphone, geen nood, de website zal zichzelf aanpassen naar het toestel. Volledig transparent voor de gebruiker. Zonder enige verschillen.

0
0
0
0

Wie zijn we

We zijn een kleine KMO, met juist voldoende personeel om wat we aanbieden perfect te kunnen realiseren. Dus onze kosten zijn laag, dus je investering ook. We werken voor kleine en middelgrote ondernemingen en laten de grote over aan de grote kantoren. En daar voelen we ons goed bij. Onze prijs is correct, wees daar maar zeker van. Deel je idee en bij zorgen dat het in je budget past.

HTML/CSS
100%
Ontwerp
85%
Drupal
75%
Adobe Creative Suite
85%
Steven De Weirdt Design Development Oprichter en ontwerper. Alles in één persoon. Met een achtergrond in electronica, telecommunicatie, marketing, sales en onderzoek en ontwikkeling, breng ik een enorm pakket aan ervaring mee in elk van onze projecten. Ik ben je eerste contact en zorg voor een vlotte begeleiding tijdens het project. Mijn doel is je website te laten schitteren op het internet.
Evelyne Verleye Design Hoi, ik werk mee in het bedrijf van mijn partner en ik zorg voor de creatieve input en swung in the websites. Ik zorg ervoor dat alle inhoud vrij is van fouten, dat de foto's duidelijk en scherp zijn en dat het gebruikersgevoel juist zit. De laatste check is mijn ding en niks wordt vrijgegeven zonder mijn definitieve goedkeuring. Vier ogen is nog steeds beter dan twee.