Onze Diensten

Ben je op zoek naar een eenvoudige website of naar een meer complexe met uitgebreide functionaliteit? Dan ben je aan het juiste adres. Al onze ontwerpen zijn gebaseerd op het populaire CMS platform Drupal. Drupal is ontwikkeld door een Belg, Dries Buytaert, en staat in de top 5 van het meest gebruikte platform als basis voor websites van multinationals, regeringen, universiteiten, NGOs, KMOs, .... Drupal is een flexibel en schaalbaar platform om elke website, in elke taal op alle types van toestellen (zowel laptops, tablets als smartphones) op de best mogelijke manier te presenteren. Tevens wordt Drupal door een grote community ondersteund die allen bijdragen tot de uitbreiding, de beveiliging en de populariteit van dit CMS platform.Ons Aanbod

Top team

Samenwerken met ingenieurs en creatievelingen is niet altijd eenvoudig, maar de samenwerking om voor onze klanten de mooiste websites te creëren primeert. En op het moment dat een nieuwe website live komt, zijn we allemaal fier om deel uit te maken van dit team.

Gestructureerde aanpak

We komen soms over als een beetje "weird", maar wees gerust, onze aanpak is gestructureerd en professioneel. We gaan voor de beste kwaliteit, niet enkel voor het eindresultaat, maar ook tijdens het volledige traject.

Grote partners

We kunnen veel zelf verwezelijken, maar zelfs dit is niet voldoende voor ons. En daarvoor gebruiken we ook bekende spelers in de markt om onze business naar het hoogste level te brengen. Denk maar aan Google, Combell, ... Zij zijn onze running mates!

Toewijding, dag en nacht

Wij gaan ver voor onze klanten. Wij zijn geen 9-to-5-ers, wij zijn After10PM-ers, die dag en nacht werken om jouw website in goede banen te leiden en te houden.

Media die je vastgrijpen

We begrijpen wat klanten willen en wat ze zoeken op een website. Media is daarvoor cruciaal. En daarom geloven we in beelden (foto/video/artwork) die jouw klanten naar je website trekken. Enkel dan, kan je als klant focussen op datgene waar je het best in bent nl. je eigen core activiteit promoten en verkopen.

Persoonlijke aanpak

We hebben geen contact center, geen traag management team. Wel een één-op-één relatie die alles van je website weet. We houden de communicatie liever eenvoudig./p>

Rapportering

Indien je denkt dat ons werk erop zit eenmaal de website live is, dan is dit verkeerd. We blijven je website verder opvolgen en houden de performantie, gebruik, verbeteringen en successen in de gaten. Dit laat ons toe constant te verbeteren.

Alle toestellen

Responsive. Responsive. Responsive. We kunnen het niet genoeg beklemtonen. Onze website werken op alle toestellen. Is het een oude desktop met Windows XP of de laatste smartphone, geen nood, de website zal zichzelf aanpassen naar het toestel. Volledig transparent voor de gebruiker. Zonder enige verschillen.

en meer ...

We zijn een klein bedrijf, met juist de mensen die we nodig hebben om een perfecte dienstverlening te verzekeren en een kleine groei te verwezelijken. Daarom zijn onze kosten beperkt waardoor uw investering beperkt blijft. Wij werken voor kleine bedrijven en KMO's en laten de grote bedrijven over aan de grote spelers. Dat vinden wij fijn. Daarom is onze prijs goed, u zal versteld staan. Deel uw idee met ons en wij zorgen ervoor dat het in uw budget zal passen.
U vraagt zich af hoe ons te contacteren? Dit kan op verschillende manieren, maar wij hebben de voorkeur voor een belletje of een bezoek. Een goed gesprek met een koffie of een glas wijn is altijd aangenaam en vergeet niet de impact ervan. Het bepaalt hoe uw bedrijf er op het internet zal uitzien. Wat ons betreft: het ziet er beter fantastisch uit! Wenst u toch nog gebruik te maken van een email of een contactformulierntact, dan kan u onderaan de pagina alle informatie hierover vinden.
Benieuwd naar wat we al allemaal hebben gerealiseerd? Klik vlug verder naar onze realisaties.

Premium Aanbod

Natuurlijk kunnen we niet al onze diensten hier oplijsten. Naar beneden scrollen zou te veel tijd vergen. Denk aan "sky is the limit". Een aantal voorbeelden: webshops, video- and fotogallerijen, sliders, blogs, feeds, nieuwsbrieven, voting, rating, graphics, ....

We kunnen hier uren over vertellen, zolang de koffie maar blijft komen.