Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitale aanwezigheid ten tijde van het Coronavirus

December 2019, uitbraak van het Coronavirus. Wie had ooit gedacht dat België in lockdown zou gaan in maart 2020. Maar hier zitten we dan. We werken allemaal van thuis. We surfen dus ook wat meer want de sociale controle is weg. Ideale moment om ervoor te zorgen dat uw klanten u ook terugvinden op het internet. Maar wat als u nog geen website heeft, of deze is nog van de tijd van de "bbs-sen"? Tijd om actie te nemen! Geef ons een belletje en we zorgen voor een opvulling van uw digitale leegte.

Share this post

Comments (0)

Upgrade naar Drupal Core 8.8

Terwijl de storm Ciara België overtrekt, zijn wij begonnen met de upgrade van Drupal Core naar versie 8.8.2. Een aantal kleine verbeteringen en veiligheidsupdates. Kwestie dat we veilig zijn.

Share this post

Comments (0)

Bart Van Overberghe
Dr. Bart Van Overberghe email , infrastructure , website , logo
Visgroothandel Van Hemelrijk email , infrastructure , logo
Ritmik dansschoenen
Ritmik dansschoenen SMTP-relay , email , infrastructure
Schoonheidsinstituut Jelinka
Jelinka Schoonheidsinstituut domain name , email , infrastructure
Kristof Den Hert
Kristof Den Hert
Kapsalon Sigrid
Kapsalon Sigrid email , infrastructure

Steven De Weirdt

Design
Development


Oprichter en ontwerper. Alles in één persoon. Met een achtergrond in electronica, telecommunicatie, marketing, sales en onderzoek en ontwikkeling, breng ik een enorm pakket aan ervaring mee in elk van onze projecten. Ik ben je eerste contact en zorg voor een vlotte begeleiding tijdens het project. Mijn doel is je website te laten schitteren op het internet.


Evelyne Verleye

Design


Hoi, ik werk mee in het bedrijf van mijn partner en ik zorg voor de creatieve input en swung in the websites. Ik zorg ervoor dat alle inhoud vrij is van fouten, dat de foto's duidelijk en scherp zijn en dat het gebruikersgevoel juist zit. De laatste check is mijn ding en niks wordt vrijgegeven zonder mijn definitieve goedkeuring. Vier ogen is nog steeds beter dan twee.