U bent hier

Wat kunnen wij voor u doen

De medewerkers van After10PM begeleiden u in uw projecten om uw bedrijf de uitstraling te geven op het internet alsof dat u een multinational bent. We kunnen u helpen in het eenvoudig ontwerpen, configureren en onderhouden van uw website maar ook in het ontwikkelen van extra functionaliteit tussen de website en andere gegevens in uw kantoor zodoende uw klanten dichterbij uw bedrijf te brengen. 

After10PM staat ook aan de voorlinie in alles met betrekking tot Machine-to-Machine (M2M of MatMa). De toekomst ligt in het "mobiel" maken van alle machines en een internet van machines op te bouwen (The Internet of Things). Er zijn enorme voordelen door deze stap te zetten (o.a. op afstand beheren van uw machinepark, uw machines laten u weten als er iemand moet komen, vermijden van onnodige verplaatsingen, ...) en vele studies wijzen uit dat dit de toekomst is.

In zee gaan met After10PM geeft u de voorsprong op uw concurrenten: betere zichtbaarheid, betere communicatie, betere verkoop, betere opvolging,.... gewoon teveel om op te noemen.

Ons motto is: laat ons maar werken aan uw imago terwijl u rustig schaapjes telt .....

 

Contacteer ons vandaag nog om samen de eerste stap te zetten. Wij zullen u met veel plezier helpen.

Steven De Weirdt.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer